Rozsdagyár

A LIE NATION - Dalpremier: Szöveges videó a beteg finnektől

2016. november 24. - Felicium

promo_1.jpg

A finn A Lie Nation szöveges videóval jelentkezett a “Shooting the Messenger” új dalhoz. A videót tegnap publikálták a hivatalos csatornáikon (Facebook, Youtube).

A Lie Nation egy melodic extreme metal ötös, 2009-óta, Oulu bázissal (Finnország). A banda ötvözi az agresszív blackes énekeket a dallamos melodikus gitártémákkal. A fő csapásvonal a melodic death és black metalból érkezik, de némiképp keverik a stílusokat a saját ízlésük szerint. Az előző kiadványuk 2015-ben látott napvilágot, mely a bemutatkozó kislemez volt. (“Human Waves”).

A dal a hamarosan megjelenő EP-re készült, mely 2017 első felében fog megjelenni. Azért is adták ki külön előre, mert kísérletezni szerettek volna új hangzásokkal és látványelemekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9511994804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása