Rozsdagyár

DANI FILTH - Újabb információk kerültek elő a szupercsapatról

2016. november 25. - Sorbete

cradle_of_filth_wacken_open_air_2015-3781.jpg

Nem sokan ismerik hazánkban a 2013-ban „alakult” szupercsapatot, a Temple Of The Black Moon-t. A zenekar nem kisebb tagokból állt, mint Dani Filth (Cradle of Filth), a basszusgitáros King (Gorgoroth), és a gitáros páros, Ice Dale(Enslaved) és Rob Caggiano (Volbeat) illetve végül, de nem utolsósorban a dobos, John Tempesta(The Cult).  Miért is érdekes pont most számunkra ez a zenekar? Idén lett három éves az egyetlen kiadott számuk, az Infernal Desire Machine. Ámbár ezen szám után szinte semmit nem lehetett hallani a zenekarról, a mai napig.

Dani Filth a következőt nyilatkozta:

Mind a gitár- illetve a dob felvételek még a kiadónál várakoznak.  Véleményem szerint, amikor Rob kilépett az Anthraxból a menedzser inkább azt szerette volna, hogy ha figyelme nem terelődik el a pénzcsinálásról.  Ez néhány éve történt, és azóta félre van rakva az album, ami amúgy szerintem egy remekmű.

A végleges album cím ’CNT’ volt. Szerintem nagyon jó lett volna, bár nem hiszem, hogy valaha napvilágot fog látni. Körülbelül négy és fél év alatt több mint tíz számot írtunk, és az összes közülük véleményem szerint nagyon jó.  Talán az lenne a legjobb, ha a brit Devilment zenekar minden számot feldolgozna, és akkor megtudnánk kerülni a kiadó időhúzását.

 

Dani szerint már túl késő lenne kiadni az albumot, mivel annak a hangzása már „túl ősi” lenne. A rock illetve az extrém rock felvirágzása miatt nem hiszem, hogy túl rossz helyzetben lenne a Temple Of The Black Moon.

Filth még azt is nyilatkozta, hogy

A csávó a Dimmu Borgirból szintizett is volna

de nem vagyunk benne biztosak, kire gondolt.  Lehet, hogy Shagrathra célzott?

 

Forrás : Metal Injection, 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3911998864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása