Rozsdagyár

DAILY DOSE OF GRAVITY - Megjelent a debütáló kislemez | Hazai reménységek #1

2016. november 28. - Felicium

csoportkep2.jpg

A budapesti Daily Dose of Gravity 2014 októberében alakult, a néhai Fall Listed Mistakes zenekar utódjaként, Hatvani Péter énekessel, Müller Tamás és Tóth Máté gitárosokkal, Bozzay Gábor basszusgitárossal és Jilling Balázs dobossal.

Az elmúlt 2 évben sokat koncerteztek, főleg budapesti klubokban, illetve azon belül is a Dürer Kert kistermében és a Showbarlangban. Idén novemberben készült el a csapat bemutatkozó kislemeze "Search the Union" címmel, ami tökéletesen keretbe foglalja az elmúlt 2 évet. Hallható rajta olyan dal is, amit még az "elődzenekar" egy másik felállásban írt, és olyan is, ami már az új formációban született, és az új irányt képviseli. Most meghallgathatjátok az egész EP-t, sőt le is tölthetitek ITT!

facebook.com/DailyDoseofGravity
youtube.com/channel/UCv7nh3UyjWzVMLPvR3rjXSw

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8312003724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása