Rozsdagyár

NIGHTWISH - Floor Jansen keményen bírálta a Slayert

2016. november 30. - Sorbete

floor-jansen-kerry-king.jpg

A Slayer rajongókról, ha valami elmondható, az az, hogy szenvedélyesek.  Az elmúlt harminc év során a Slayer lett talán a heavy metal Lynyrd Skynyrdje. Szinte minden egyes metál koncert/fesztivál kötelező elemei a SLAAAYYEER kiáltások. A zenekar népszerűsége miatt néhányan csodálkozni szoktak, hogy vannak olyan keményzenei arcok, akik megvetik a együttest.

Ha te is csodálkozol ezen, akkor most készülj fel. A Nightwish jelenlegi énekesnője, Floor Jansen a Metal Hammernek adott interjújában a következőt nyilatkozta:

Általában metált hallgatok, s a zenei gyűjteményem is ezt tükrözi. De vajon zeneileg melyik ezek közül a „legmetálabb?” Néhányak azt mondanák, hogy erre a válasz csak a Slayer lehet . Szerintem ők egy borzalmas banda, egyszerűen elképesztően unalmasnak tartom őket. Úgy tűnik, hogy szinte istenkáromlás ezt mondani metalos körökben.

Ez után hozzáfűzte, hogy ez csak az ő személyes véleménye. Reméljük hogy a Slayer rajongók nem veszik a lelkükre Floor mondatait, s kezdik el ostromolni az énekesnő Facebook-profilját.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6812013494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása