Rozsdagyár

DORO - Vasárnap hozzánk is elér a germán metalkirálynő turnéja

2016. december 01. - Felicium

doro.jpg

2016 telén végre ismét útra kel DORO Pesch, aki Németország és Hollandia mellett december 4-én a Barba Negrában lép fel. A germán metalkirálynő és zenekara új stúdióalbumot készít és áprilisban jelent meg a Love's Gone To Hell című kislemezük. (Facebook esemény)

Doro Pesch 3 éve ünnepelte előadói karrierje 30. évfordulóját, a jubileum alkalmából pedig egy komoly turnét is végigcsinált az énekesnő, amelyet a Wacken Fesztiválon indított, 85 000 ember előtt. Olyan zenészekkel lépett színpadra, mint Phil Campbell (Motörhead), Biff Byford (Saxon) Chris Caffery (Savatage), Blaze Bayley (ex-Iron Maiden), Joakim Brodén (Sabaton) Hansi Kürsch (Blind Guardian), Udo Dirkschneider, vagy Uli Jon Roth.  Ezeket a jubileumi koncerteket örökítette meg az idén megjelent Strong And Proud – 30 Years Of Rock And Metal című születésnapi kiadvány.

A budapesti koncertre látogatók hamisítatlan DORO show-ra készülhetnek, amely az elmúlt 33 év számos nagy slágerét tartalmazza, köztük természetesen sok Warlock nótát is. Emellett a Love's Gone To Hell című új dal és több más meglepetés is felcsendül majd.

Én és a fiúk nagyon boldogok vagyunk, és alig várjuk már, hogy újra személyesen is találkozzunk a rajongókkal. Ez a téli koncert körutunk Németországban már szinte hagyománynak számít nálunk, amit ebben az évben sem tervezünk megszakítani.“ – nyilatkozta DORO

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2312011692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása