Rozsdagyár

SOLIDITY - Lassan érlelődő progresszív metal Budapestről | Hazai reménységek #11

2017. január 02. - Felicium
solidity_promo1.jpg
Még nyár elején jelent meg a budapesti Solidity zenekar bemutatkozó albuma. A zenekar 2012-ben alakult. Lassan építkező csapatként, több tagcserét követően kristályosodtak ki, hogy mely stílusjegyeket tudják leginkább egybegyúrni és melyek azok, amelyek működnek zsigeri és csapatszinten is. Talán akkor járunk legközelebb az igazsághoz, ha a végeredményt valahol a thrash/melodeath/US power nyomvonalán képzeljük el, egy csipetnyi elektronikával, illetve progos elemekkel tűzdelve.

Múlt évben kezdtünk neki a koncerteken megjáratott dalok rögzítéséhez. A kezdeti home-stúdiós felvételek után profi stúdióba vonultunk és végül a mix/mastering is itt, a gyulai No Silence Stúdióban készült el 2016 tavaszának végén. Az albumot Június 10-én tettük elérhetővé digitális formában. Ezzel egy időben mind a 8 dal kapott saját, animált videóhátteret, így felkerültek a youtube csatornánkra is. Minél több helyen szeretnénk bemutatkozni klubszinten, hogy aztán lendületet véve a fesztiválozásból se maradjunk ki.
Aktuális hír, hogy sajnos a dobos, Ágoston, külföldi munkája miatt kényszerűen elhagyta a zenekart, így gőzerővel keresik az utódját, hogy ne kelljen koncert felkérést, lehetőséget lemondaniuk.

Kovács Attila - ének/vokál
Triesz László - gitár/programozás/dalszöveg
Székely Károly - gitár
Dr. Kemény Zsolt - basszusgitár
Nagy Ágoston - dob/dalszöveg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8512089699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása