Rozsdagyár

DRRPNC - Két különleges turné találkozása

2017. január 19. - Felicium
15732661_767383456747079_661896675715731029_o.jpg
"Február 16-án egy kíváló farsangi buli részesei lehettek, ha ellátogattok a DRRPNC klubjába.
Az este alatt 5 király banda fog fellépni, amit a Tukker és a Cudi Purci szervezésében tudtok megnézni.

Két turné találkozásáról fog szólni ez az esemény, ahol a modern rock / metálban jártas svájci How to Fall Asleepet is elcsípheted. A modern, groove-os metállal operáló banda koncertje alatt tuti páros lábbal kell majd ugrálnod, ha meghallod a nem kevés Nu metal hatással bíró riffeket. 

A turné másik találkozási pontja két érdekes megszólalású zenekart takar Franciarszágból. A Revok közel 12 éves múltra tekinthet vissza, amióta kompromisszummentesen tálalják elénk a zajos, kaotikus post metal /hardcore-jukat. Legutóbbi (2014-es) nagylemezüket az AUDIOSIEGE-ben vették fel, amit élőben is megnézhetsz ezen az estén. 
 
Turnépartnerük szintén Franciaországból érkezik és fölöttébb érdekes nevet választottak maguknak, hiszen Chaos E.T. Sexualra keresztelték a zenekart. A vicces név viszont egy annál súlyosabb, nem kevés indusztriális / drone elemekkel teli zenét takar, amit élőben még keményebb megszólalás formájában adnak elő.

Viszont hazai részről sem fogtok unatkozni, mert a stoner vonalon otthonosan mozgó Igort és a magukat atmoszférikus stoner punknak behatárolt Antal zenekart tudjátok megtekinteni.
 
A buli 20.00-kor veszi majd kezdetét.
A zenekarok támogatása: 1000 forint
Jelmezben: 2000 forint
Esemény ITT található!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8312136017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása