Rozsdagyár

SHOWBARLANG - Tribute hétvége, azaz Guns n' Roses és farsangi őrület!

2017. február 01. - Felicium

whereiscooper.jpg

Nincs lehetőséged eljutni kedvenced koncertjére? Bécs messze van és drága a Guns n' Roses buli? Vagy csak szimplán szeretnél felkészülni a nyári Alice Cooperre? Mindenre van megoldás, méghozzá pénztárcabarát árakon!

Ezen a hétvégén pénteken és szombaton találkozhatsz kedvenc külföldi előadóid zenéivel. Pénteken a mostanában külföldön koncertező Dust N' Bones-on hallgathatod meg a Guns n' Roses slágereket, megfőszerezve a Moonshine Melodies és a ReactionZ koncertjével. Előbbi koszos rock n' roll, míg utóbbi a 80-as évek zenéjét hozza el Sidd-ék koncertje elé.

dustnbones.jpg

Szombaton jön a repeta egy 4 zenekaros tribute farsang keretében, ahol jelen lesz a Where is Cooper, hogy felkészítsen minket a nyári FEZEN-es bulira, az Iron Inside, hogy ne hiányoljuk a klasszik heavy metal/NWOBHM-t, a Feuer Frei, hogy gigantikus Rammstein showt varázsoljanak nekünk és az AC/DC/GP, hogy legyen négynegyedes klasszikus rock zene is a barlang mélyén február 4-én.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8912174322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása