Rozsdagyár

ROCKBALATON 2017 - Fonyód, augusztus 11-13.

2017. április 26. - Felicium

logoplakat.jpg

A rockzene nagyágyúi ismét Fonyódra jönnek és Te? A rockzene örök, akár csak a balatoni panoráma. Így nem véletlen, hogy Fonyód „a Balaton kilátója” és a Balaton egyik legnagyobb rock zenei fesztiváljának helyszíne.

Fonyódon a rock szerelmesei nem csak a Balatonban lubickolhatnak, hanem a legnagyobb magyar rock legendák és a feltörekvő fiatal zenekarok által nyújtott élményben is, hiszen 2017.augusztus 11 – 13 napon a RockBalaton fesztiválon megállás nélkül váltják egymást a színpadon.

Mindjárt a nyitónapon fellép a Noctis, az idei Dal válogatáson országnak bemutatkozó Leander Kills, a fiatalok kedvenc zenekara a Depresszió és nem utolsó sorban a legendás Ossian.

A fesztivál második napján, már a nyitókoncerten érdemes lesz a színpad előtt csápolni, hisz a Hollywood Rose az egyik legjobb Guns N’Roses tribute csapat kezdi a bulik sorát, majd az ország kedvenc lánybandája a Dorothy fog zúzni.

Természetesen a RockBalaton kihagyhatatlan fellépője a Kárpátia zenekar is melynek koncertjeire elmondható, hogy generációk találkahelye. Az estét a hazai metál nagyágyúja a Pokolgép zárja.

A fesztivál utolsó napját nevezhetjük a legendák éjszakájának is, hisz a lelkes fiatalokból álló Your Last Steps után a Rudán Joe Band egy különleges koncerttel készül „Mobil korszak” névvel. A rutinos rockerek tudják, hogy ettől a koncerttől micsoda bulit várhatunk. Joe-ék után érkezik a király, a legfeketébb hangú fehér énekes Deák Bill Gyula, majd Kalapács koncerttel zárul az idei RockBalaton Fonyódon.

A koncertekre hangolódni, vagy azokat kipihenni sem lehetetlen akár az egész családnak: fürdés és vizes élményjátszótér, sétatúra, kutyás fürdőhely, sör, lángos, piac…: mert „Fonyód a Balaton kilátója – az élmények városa! „

https://www.facebook.com/rockbalaton/
https://www.facebook.com/events/1804879386443804/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8512455825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása