Rozsdagyár

LAY - Exkluzív klippremier: Fake Democracy

2017. október 07. - Felicium

dsc02275_kicsi.jpg

Az Őcsény központú modern/hibrid-metalos LAY két nagylemezzel a háta mögött megjelentette első videoklipjét, mely az egyelőre cím nélküli új kislemez egyik dalához, a Fake Democracy-hoz készült. A 6 éves zenekar jelenleg is turnézik, méghozzá a budapesti melodeath/core Black Sequoia társaságában.

Az első klipet otthon az általuk csak "dühöngőnek" nevezett szobában készítették, méghozzá Vörös Renátó (VR, ex-Csakazértis) operatőri segítségével. A vágásért szintén ő volt a felelős és az éjszaka kellős közepén rögzítették a felvételeket több óra zúzás kíséretében.

A csapat jövő héten ismét útnak indul, ugyanis péntek 13-án Székesfehérváron veszik be a Nyolcas Műhelyt, szombaton pedig a budapesti Robotban zúznak egy hatalmasat a Black Sequoia és a Gone With The Wind társaságában. Az év hátralévő részében ellátogatnak még Veszprém, Kecskemét, Szekszárd és Szeged városába, sőt a határon túli Satu Mare (Szatmárnémeti) klubjában is fellépnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr212935469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása