Rozsdagyár

AVENGED SEVENFOLD - Egy hetet csúszik a deluxe album megjelenése

2017. november 18. - Rock n roller

a7x.jpg

2016-ban jelent meg az Avenged Sevenfold "The Stage" című lemeze. Az eredeti 11 dalt megtoldották 7 feldolgozással, 4 szám pedig koncertverzióban is halható lesz. A "The Stage Deluxe Edition" album az eredeti tervek szerint december 15-én jelent volna meg, de jelen állás szerint a megjelenés egy héttel csúszik, és csak 22-én fog kijönni.

Az A7X már nyáron létrehozott egy lejátszási listát a Spotify-on, és más stream szolgáltatók oldalain, a deluxe változat borítójával. Ekkor azonban még csak az eredeti The Stage album szerepelt ezen a listán, illetve egy mexikói népdal, a Malagueña Salerosa feldolgozása. Ezt követően, nagyjából havonta, egyesével jöttek ki az újabb feldolgozások. A sorban az utolsó, a Pink Floyd Wish You Were Here című dalának feldolgozása volt, októberben.

A 7 feldolgozás mellett bónuszként, az album 4 dalának, a londoni The O2-ben rögíztett koncertfelvétele is hallható lesz a lemezen. Egészen pontosan a The Stage a Paradigm, a Sunny Disposition és a God Damn élő verziója kerül fel a lemezre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2713303781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása