Rozsdagyár

FEZEN FESZTIVÁL - Érkezik a Helloween is a Pumpkins United programmal!

2017. december 06. - Kovenant

fezen.jpg

Újabb három névvel rukkolt elő a Fezen Fesztivál és most bizony alaposan belecsaptak a lecsóba. Különleges felállások érkeznek, a legkevésbé sem mondható szokásosnak a felhozatal, úgyhogy lesz mire költeni nyáron a nehezen megkeresett betevőt!

A Helloween egyedülálló koncertsorozatba kezdett, ennek egyik állomásaként lép fel 2018. július 25-én a fesztiválon: a Pumpkins United turnén visszatért a csapatba Michael Kiske énekes és Kai Hansen gitáros, de a mostani tagságból is színpadra lép Andi Deris énekes és Sascha Gerstner gitáros. A koncert a zenekar teljes, több mint három évtizedes pályafutását öleli fel, ehhez mérten maratoni programot ígérnek, ritkán vagy még sosem játszott dalokkal (az utolsó Helloween-korong lemezkritikáját ITT olvashatod).

A holland szimfonikus metal egyik legmeghatározóbb és legsikeresebb zenekara, az Epica szintén július 25-én érkezik, hogy a csodálatos Simone Simons vezetésével ismét elbűvöljék a stílus hazai rajongóit.

Első alkalommal koncertezik Magyarországon a Metal Allegiance szupergroup. Az ex-Dream Theater, ex-Avenged Sevenfold dobos, a legendás Mike Portnoy, a Megadeth basszeros David Ellefson, a Testamentből ismerős Alex Skolnick és Mark Meghis alakulata egyedülálló zenei élményt ígér - énekes poszton az Overkill vezére, Bobby Blitz biztosan jelen lesz, de nem ő lesz az egyetlen, aki mikrofont ragad július 25-én (a csapat debütalbumának lemezkritikáját ITT találod).

A korábban bejelentett Mr Big, Fozzy és Enter Shikari hármashoz csatlakozott új nevek mellett még természetesen korántsem teljes a FEZEN jövő évi kínálata - ez még csak a szerdai felhozatal egy része.. A fesztiválra a bérletek mellett már napijegyek is kaphatóak, a diákoknak kiemelt kedvezménnyel, karácsonyig még a mostani elővételes árakon, országosan a Ticketportál hálózatában és online ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr10013449843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása