Rozsdagyár

(SEX) ACTION - Új Action dal, új Sex Action lemez

2017. december 08. - Rock n roller

1re-szasza_fototofi.jpg

Bár eredetileg a két együttes egy volt, ma már valóban két zenekarról beszélhetünk, akiket csak a közös gyökerek, és az énekes Szendrey Zsolt Károly Szasza személye köt össze. De most időben mégis egyszerre történnek fontos dolgok mindkét zenekar életében. A Sex Action "Utolsó kör" című új lemeze december 18-án jelenik meg. Az Action pedig új dallal jelentkezett.

"Egy új dalnak indult a történet, de 9 számos lemez lett a vége. Három friss dal született és helyet kapott a lemezen az "Olaj a tűzre" legjobb három dala Szaszával a mikrofonnál. Az újra felvett dalokat három koncertverzió követi a ma már alig beszerezhető Jöhet bármi albumról." Írja hamarosan megjelenő új lemezéről a Sex Action Facebook oldala.

Előrendelés ITT. A webshop telefonról nem működik.

Az Action 2012-ben alakult újra, de nem a korábbi (Sex) Action tagokkal, Szasza teljesen új csapatot gyűjtött maga köré. 2015-ben jelent meg az első lemez az új felállással, "Hannibal" címmel. A jövő év elején várható az új "Ébredő erő" című album.

"Összeállt nyolc nóta, ezután felhívtuk Weisz Kicsit, bevonultunk az Ecseri Vasmű Stúdióba, és megcsináltuk az albumot, innen is csókoltatjuk mindenért. Maga a lemez egy hét alatt tokkal-vonóval megvolt. Épp akkor láttam a tévében, hogy Óbudán ketten megnyúztak egy kismacskát, amikor Szaszus jött énekelni. Elkezdtük összerakni az énektémákat, én meg mondtam neki, hogy erre az állatkínzós zenei alapra simán ráférne egy ilyen témájú szöveg. Mindez elhatározás és megbeszélés szempontjából is kábé másfél percbe telt, így alakult ki a koncepció." Nyilatkozta az új lemezről, és a dalról Egyházi Gábor basszusgitáros.

Az Állatkínzó című dalban a Romantikus Erőszakos Szivai Balázs is közreműködik.

A zenekar az S8 Underground Clubban az Alcohollal közös bulival zárja az évet. Az este fellép még a Green Hell, a Fall 'N Angels, a Mozso, és a Rozsda is. A koncert Facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/445389719155645/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8213457729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása