Rozsdagyár

DINAMIT - Karácsonyi nagykoncert a Barba Negrában 26-án

2017. december 23. - Felicium

fp-post-dinamit_1.jpg

A Dinamit együttes mindig is egyedi színfoltja volt a hazai rockzenének, így karácsony második napján sokan ünnepelnek majd velük a Barba Negra Music Clubban.

Az 1979-ben alakult Dinamit mindig is érdekesség volt a magyar rockzenei palettán, hiszen igazi  szupergrupként indult, és most néhány évtizeddel a hátuk mögött – több tagcsere, szünetek és újrakezdés után -  sikeres  zenekarként, zeneileg és emberileg is összeforrt csapatot alkotnak. Magas szintű zenei képzettségük is garancia a zenekar tökéletes megszólalására. A Dinamit együttes tagjai, Németh Gábor dob, Zselenc „Zsöci” László basszusgitár, Hornok István billentyük, Szűcs Antal Gábor gitár és Rudán Joe ének. Aki elmegy a karácsonyi koncertjükre, tudja, hogy mit várhat, hiszen a Dinamit dalait az ország egy emberként fújta. Ez ennyi idő elteltével sem változott, hiszen elég ha arra gondolunk, hogy a Dinamit a vérem vagy az a bizonyos Tinédzser dal a Dinamit rajongók himnuszává vált.

A zenekar 2009 óta újra aktív olyannyira, hogy 2010-ben egy új albumot is megjelentettek Játszd Ahogy Akarod címmel. Az album sikeres lett, több mint ötezer példányban fogyott el, ami a mai lemezpiacon kiemelkedőnek számit. Új lemezt egyelőre nem terveznek, de mivel alkotó művészek, néhány új dalt azért mindenképpen ígérnek a Dinamit együttest kedvelők széles táborának. Ezek a dalok a jövő évben a koncerteken, és a különböző internetes csatornákon lesznek hallhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1913520659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása