Rozsdagyár

ROZSDA - Februártól közös turné az Animus zenekarral

2018. január 12. - Felicium

turnefbcover.bmp

Február közepén rajtol az ANIMUS (ex-Reaktor) és a ROZSDA zenekarok közös téli-tavaszi turnéja. A koncertsorozat első állomásának a váci HBH Söröző ad helyet február 17-én. Ezen kívül Budapesten, Győrben és Hatvanban is megfordul majd a két csapat.

Nem is olyan régen, 2017 őszén jelent meg szerzői kiadásban a ROZSDA első nagylemeze „Mozdulj meg” címmel, viszont a turnéra biztosan hoznak a srácok dalokat a korábbi „Másképp lesz minden” EP lemezükről is.

Az ANIMUS zenekar első 6 számos EP lemeze 2016 nyarán jelent meg szerzői kiadásban "Maghasadás" címmel, melynek dalai a mai napig a koncertek gerincét képezik. Természetesen a turnéra új számokkal is készül a csapat.

Naprakész információkért és az eseményekért feltétlenül látogassatok el az alábbi Facebook-oldalakra, ahonnan tovább navigálhattok a bandák egyéb elérhetőségeire videókért, zenékért.

ÁLLOMÁSOK
Február 17. - Vác, HBH Söröző
Március 10. - Hatvan, Retro
Március 24. - Budapest, Rocktogon Pub
Április 7. - Budapest, Route 66
Április 21. - Győr, Dongó

ANIMUS
https://www.facebook.com/animuszenekar/

ROZSDA
https://www.facebook.com/rozsdazenekar/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1213567393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása