Rozsdagyár

ANTHRAX - Lemondták az egész turnét, nem jönnek a FEZENre!

2018. február 26. - Felicium

23722284_10155619629225469_2543920163936183283_n.jpg

Rossz hírekkel indul a hét. Sajnos az Anthrax ütemezési problémák miatt ismét lemondta a teljes európai turnéját, köztük a FEZEN-es koncertet is.

A zenekar hivatalos közleménye a következő:
“Unfortunately, Anthrax announces it has to cancel its upcoming European tour due to scheduling conflicts. The band members sincerely apologise to all of their fans and hope to see them very soon.”

A FEZEN így reagált a történtekre:

Elhihetitek, hogy mi is mennyire csalódottak vagyunk - nagyon szerettük volna pótolni a 2016-ban hasonló körülmények között elmaradt koncertet, de ilyen esetekben sajnos nem tehetünk semmit. Úgy látszik, az Anthtrax-szel nincsen szerencsénk. Nagy erőkkel keressük a pótlást a megüresedett csütörtöki időpontra - közzétesszük, amint megtaláltuk! Természetesen a július 26-i napijegyek visszaválthatóak a vásárlás helyén, a vásárolt áron - március 31-ig.

(A Ticketportál rendszerében online váltott jegyek esetén a ticketportal@ticketportal.hu címre küldött emailben tüntessétek fel a bankszámlaszámot, 7-10 munkanapon belül visszautalják a vásárlás összegét. A Tixa rendszerében online váltott jegyek esetében az ugyfelszolgalat@tixa.hu címre írjatok a visszaváltás ügyében. Ha nem online vásároltál, a jegyirodában személyesen visszaváltják a jegyed.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8013699228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása