Rozsdagyár

AC/DC - Slash - Készülnek az új lemezek, előbbi Axl Rose-al

2018. március 22. - Rock n roller

slash-axl-rose-angus-young-photo.jpg

Úgy néz ki mégsem lesz új Guns N' Roses lemez. Az AC/DC Axl Rose-al készít új albumot, Slash pedig már stúdióba is vonult saját szólóanyagával.

Tegnap a Rose Tattoo énekese Angry Anderson számolt be róla, hogy tavaly Angus Younggal beszélgetett, aki azt mondta neki, hogy éppen írja a következő AC/DC lemezt. Amikor megkérdezte ki van a bandában, Angus  azt válaszolta, hogy Axl.

Ma pedig Slash jelentette be, hogy új Conspirators lemezen dolgozik, ami idén ősszel fog megjelenni. Valamint azt is bejelentette, hogy fellépnek a KAABOO Del Mar fesztiválon idén szeptemberben San Diegoban. További turnét terveznek Észak-Amerikában, majd hozzátette hogy még nincsenek konkrét dátumok, és most elsősorban a Guns nyári fellépéseire koncentrál.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6513767096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása