Rozsdagyár

DOKKEN - Új dal: It's Just Another Day

2018. március 22. - Rock n roller

dokken.jpg

A Dokken 2016-ban alkalmilag újra összeállt az eredeti felállásban. A koncertekről felvétel is készült, a "Return To The East Live 2016" című kiadvány április 20-án jelenik meg DVD/Blu-ray és CD formátumokban. Az anyag gerince a japán Loud Park fesztiválon készült 2016 októberében, de az egyetlen amerikai buliról, a 2016 szeptemberében Dél-Dakotában adott bemelegítő koncertről is kerültek felvételek a DVD-re.

A Don Dokken (ének/gitár), George Lynch (gitár), Jeff Pilson (basszusgitár), Mick Brown (dobok) felállású Dokken It's Just Another Day címmel egy vadonatúj számot is írt, ez stúdió felvételen kerül fel a kiadványra, két klasszikus dal akusztikus átirata mellett. Az új dalhoz klip is készült

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6213767046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása