Rozsdagyár

DEÁK BILL GYULA - Aréna koncerttel ünnepli 70. születésnapját

2018. április 14. - Rock n roller

deakbill.jpg

Deák Bill Gyula a legfeketébb hangú fehér blues énekes idén tölti be a 70. életévét, ezt egy nagykoncerttel ünnepli a Budapest Sportarénában.

Deák Bill Gyula "a magyar blueskirály", Bill Kapitány vagy csak Bill, igazi jelenség a zenei piacon, 1968 óta aktív. Vendégei között élvezhetjük Hobó, Tátrai Tibor varázslatos muzsikáját. Megkérdőjelezhetetlen tehetsége nemcsak itthon tette ismerté és népszerűvé, hanem nemzetközi szinten is igen magasan jegyzik, igazi ikon az ikonok között.

A többszörös arany-, platina és gyémántlemezes énekes a koncerten több évtizednyi zenei időutazásra invitál november 09-én a Papp László Budapest Sportarénába. A legendás művész színes repertoárjából örökzöld dalait mára már 3 generáció énekli. A koncerten várható a Rossz vér, Kőbánya blues, Felszarvazottak balladája, és megelevenedik Torda alakja is az István a Királyból.

A koncert Facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/160709824616238/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4613834234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása