Rozsdagyár

DEGRAGORE - Dalpremier: Newborn Sacrifice

2018. május 07. - Kovenant

degragore_logo.jpg

Új dallal jelentkezett a Degragore nevű brutal death metal projekt, mely egyben a várhatóan idén érkező bemutatkozó album beharangozója is.

A zenekari projekt kezdeteiről és az eddigi fejleményekről Tóth József, a Degragore mögött álló zenész-dalszerző az alábbiakat osztotta meg velünk.

A projekt egyszemélyesként indult 2016-ban, a "The Home of Worms" EP publikálásával. Ezt az anyagot kiadták német földön CD és itthon kazetta formában. Ezen mindent én vittem (zene+ének). Itthon egyetlen egy kritika sem jelent meg a lemezről, pedig nagyon sok hazai metalblognak elküldtem, de mindenhol elutasították, arra hivatkozva, hogy brutális vagy válaszra sem méltattak.

Külföldről érkezett visszajelzés, a zenére pozitív és az énekre minimális negatív, hogy néhol bizonytalan. Ezt jogosnak tartottam, ezért elkezdtem énekest keresni. Így készült el a második anyagom, a "Human Decay" kislemez (2017), melyet Baumann Bence énekelt fel. Gyorsan kibukott a szög zsákból, hogy más elképzeléseink vannak hosszú távon így megváltam tőle.

A következő anyag a "Kissing-Pissing-Vomiting" EP (2017) lett, ezen pedig a Nekrofília volt énekese hörgött, de távolságbeli problémák miatt vele is megszakadt a közös munka. Így került képbe Nemes Norbert, a Paediatrician zenekar énekese. Vele felvettük a Newborn Sacrifice kislemezdalt (2018), mely az idén megjelenő lemez hírhozója is egyben. A lemez már kész, csak az utolsó simítások vannak hátra, jelen pillanatban három földrészen folyik a tárgyalás a CD kiadással kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr7713897198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása