Rozsdagyár

VENOM INC. - Mantas szívinfarktust kapott és újra kellett éleszteni

2018. június 05. - Kovenant

venom_inc.jpg

A Venom Inc., melyet a legendás Mantas, a Demolition Man és Abaddon alapított és melynek tavalyi debütalbumáról ITT írtunk lemezkritikát, az alábbi nyilatkozatot adta ki. 

2018. április 30-án barátunk, harcostársunk és gitárosunk, Jeff "Mantas" Dunn súlyos szívinfarktust kapott. A roham során Jeffet a klinikai halálból kellett újraéleszteni. Egy hónapos kórházi kezelést követően dupla koszorúérműtéten esett át Lisszabonban, Portugáliában, ahol jelenleg él. A műtét igen jól sikerült és Jeff most otthon lábadozik. 

Mantas az alábbiakat közölte:

Ami velem történt, az simán életem legsokkolóbb élménye volt. Az orvosok és a mentősök több, mint öt percig küzdöttek az életemért, hogy visszahozzanak a klinikai halál állapotából. Most az otthonomban pihenek és gyógyulok, sétálgatok és próbálok visszaerősödni. Mától bizony a reptéri biztonsági kapun történő átjárás elég érdekes lesz, mert a szegycsontomat orvosi acél tartja össze. 

Bizony számos olyan dolog történt az elmúlt hetekben melyeket nagyon nehezen fogadtam el, de most már jobban vagyok. Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan köszönjem meg minden orvosnak, nővérnek, egészségügyi dolgozónak, aki bármilyen kicsi szerepet is játszott abban, hogy az életem megmeneküljön és felgyógyulhassak. Hosszú út áll még előttem, de pozitívan állok ehhez az egészhez. 

Remélem, hamarosan találkozunk a világ valamelyik rockszínpadán, barátaim! 

A Venom Inc. természetesen lemondta minden nyári fellépését egészen augusztusig. Addig remélhetőleg Mantras is vissza tud majd térni a koncertekre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8714025382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása