Rozsdagyár

ROBOT - Nyári Tukker buli maláj headlinerrel

2018. június 22. - Felicium
28616425_1612495572166095_4761560491588208476_o.jpg
Ami azt illeti, ez a nyár elég sűrű lesz klubkoncertek szempontjából, amiből a Tukker Booking is kellőképpen ki fogja venni a részét. Az első menet július 12-én lesz esedékes a Robot klubjában, ahol egy nagyon színes line-up verődött össze (Facebook esemény).

Szingapúrból, illetve Malájziából a Tools of The Trade első magyarországi koncertjét nézhetitek meg, ahol nem más, mint a Wormrot korábbi dobosa nyomja! A hardcorepunkot a grindddal tökéletesen kombináló zenekar már 2004 óta létezik és nem kevés kiadvány van a hátuk mögött. A tavalyi évben 3 splitet is megjelentettek, ami a zenekar aktivitását nem is jellemezhetné jobban. Az egyik spliten az Endless Swarmmal közösen szerepelnek, akik már jártak nálunk korábban. A HM-2 is fontos összetevője a Tools of The Trade zenéjének, amihez élőben még láncfűrészesebb hangzás párosul. Ami biztos, hogy egy tömör, lényegre törő, gyors, agresszív szettet várhatunk tőlük!

Hazai részről sem lesz mellébeszélés, hiszen olyan zenekarokat nézhettek még meg az este, mint a Mass Reaction, akik nemrég nyomtak le egy laza EU turnét. A Warren / Alea Iacta Est / ex-New Dead Project / Freedom is a Lie tagok újabb bandája arcbavágós crusttal operál minden sallang nélkül.

A második hazai fellépő a tuko bakancsos punkban utazó Contra lesz, akiknek legutóbbi lemezük, az 'Unconditional hate' egy igazi úthenger, ami remélhetőleg élőben is végigmegy rajtad.

A harmadik hazai fellépő pedig a Dispolgár lesz, akikről eddig nem nagyon hallhattatok. Ha éled az Infestet, vagy a Charles Bronsont egy jó adag nihilizmussal és zajos gitárokkal megfejelve, akkor ők lesznek a te zenekarod.

A sok bandára való tekintettel a kezdés pontosan 20.00-kor lesz.
Behopp: 1500 HUF Jegyek csak helyszínen lesznek kaphatóak!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1014064413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása