Rozsdagyár

DEFEKT - Szöveges videó premier: Egyszeregy

2018. szeptember 17. - Felicium

defekt01.JPG

Friss dallal jelentkezett a budapesti Defekt zenekar, akik dallamos rock zenében utaznak és legfrissebb szöveges videójuk is egy nagyszerű utazásra visz minket.

Legelső szöveges klipjével jelentkezett be a DEFEKT. A zenekart 2015-ben alapították Budapest belvárosában, egy egészen eldugott, dohos, kis próbateremben. A különböző stílusú és zenei ízlésű csapat arra tett fogadalmat, hogy egyedi zenével áll elő, és nem szeretne semelyik stílusba beágyazódni. Minden szám szabadstílusú, így a populáris dallamoktól, az alternatív szövegű ködön keresztül a hard rockos és punkos témákig minden finomsággal igyekeznek megmozgatni közönségüket a koncerteken.

A kezdeti hat fős társaság mára négy főre olvadt. A jelenlegi tagok folyamatosan képzik magukat, mivel a zenei pályát egy soha véget nem érő tanulási lehetőségnek élik meg, az érzések, érzelmek, gondolatok átadása mellett. Nemrég jelentették be, hogy a tehetséges, fiatal dobosuk, Vastag Viktória elhagyja a zenekart tanulmányi okok miatt. Az Egyszeregy számot még Viki dobolta fel, de augusztusban megtörtént a tagváltás. Az új dobos Béres Gábor a Gépmadár zenekarból lehet ismerős, aki komoly elszántsággal és zenei nyitottsággal látott neki a közös munkának.

Az Egyszeregy egy csajozós, lazább hangvételű populáris rock szám, amivel szeretnénk, ha a nyári esték emlékeit költöztethetnénk vissza a szívekbe, így ősszel. Ahogy szoktuk mondani, „Nem a zenénk defektes, hanem a világ.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4114245555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása