Rozsdagyár

KABINLÁZ - Klippremier: Most kezdődik

2018. október 02. - Kovenant

kabinlaz_zenekar.jpg

Idén március 10-én jelent meg a püspökladányi Kabinláz zenekar második soralbuma "Most kezdődik" címmel, melyről most a címadó tétel kapott videoklipet.

Idén ötévesek lettünk, de úgy gondoltuk, hogy ünneplés helyett inkább elkészítjük a második nagylemezünket, mert úgy hiányzott már a közös munka Mulicz Zolival. A felvételek ezúttal is Karcagon zajlottak, és a szűk három hónap során Zoli rendesen kihajtotta belőlünk, amit lehetett. A "Most kezdődik" című lemezre nyolc dal került fel, melyek némelyikével sikerült az eddigieknél morcosabb vizekre eveznünk, de nagyrészt maradt a riffközpontú modern rock/metal – kiegészülve a 90-es évek grunge hangulatát idéző vokális megoldásokkal. Az anyag érdekessége, hogy a 30. szint című dalban a Dying Wish hörgőse, Papp Lajos „Maci” szőrösíti tovább a hangzás tökét.

Elkészültünk legújabb klipünkkel is, melyet a Brownhandfilm stábjával forgattunk a márciusban megjelent "Most kezdődik" lemez címadó dalára. A forgatás a tavalyelőtti Narkolepszia kliphez hasonlóan Debrecenben zajlott, annyi különbséggel, hogy ezúttal nem a decemberi hideggel, hanem a nyári forrósággal kellett megküzdenünk. A főszerepet Tibink kisöccse, a kezdetektől mindenben sokat segítő ős-roadunk, Krisztián vállalta be. A "Most kezdődik lemez teljes egészében letölthető a zenekar bandcamp oldaláról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr314277563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása