Rozsdagyár

WHITE JOY - Dalpremier: Witches' Sabbath

2018. október 02. - Kovenant

white_joy.jpg

Friss dallal jelentkezett a tavaly megalakult White Joy: bár a nóta témája a boszorkányszombatok modern értelmezése, a stílus korántsem okkult rock.

A White Joy 2017-ben alakult grunge rock zenekar, élőben először a KVLT-ben és a Ladyfesten mutatkoztak be. Első nagylemezük 2019 elejére várható. A Witches’ Sabbath a modern boszorkányokról és üldöztetésről szól, ünnepli az identitások sokféleségét és az egyén és rendszer kapcsolatából fakadó frusztrációkat, meghasonlásokat járja körbe. A szám különlegessége, hogy egy ukrán népdalból (Folknery-Karchata) tartalmaz részleteket, a dalhoz készült borítóképen pedig a nemzetközileg ismert gender-nonkonform író, előadóművész, Alok-Vaid Menon is feltűnik.

A White Joy jelenlegi felállása:

Országh Kitti - ének, gitár
Panyik Barbara - gitár
Gájer Konrád - dob
Kiss Tamás - basszusgitár, cselló

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5014276703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása