Rozsdagyár

KING FURIA - Megjelent a zombai csapat új EP-je

2018. október 18. - Kovenant

king_furia.jpg

2018. október 14-én jelenik meg a zombai King Furia második anyaga, egy öttételes EP, amely "Isolated By Illusions" címmel saját gondozásban készült el.

A szerzemények jelentős része még az első EP megjelenése előtt íródott, és némi módosítással a nyáron került rögzítésre a pécsi FHT stúdióban Friskó Péter "Fidó" hangmérnökösködésével. Az új kislemezen már Sütő Gábor vokálozik, aki Balogh Márk távozását követően érkezett a bandába.

Az "Isolated By Illusions" dalaiban továbbra is sötét, súlyos zenei elemek ötvöződnek, a szövegek is ebben a hangulatvilágban íródtak angolul. Az intro zongoratémáját Zsolnai Beatrix improvizálta, aki Létai Peti zenésztársa a Tolnai Ifjúsági Fúvószenekarban. A Paralyzed című tételben megszólaló kisfiú nem más, mint ifj. Létai Péter, a zenekar basszerosának, Létai Petinek a kisebbik fia.

Az EP hamarosan megtalálható lesz szinte valamennyi zenei megosztón, de aki szeretné meghallgatni a dalokat, az megteheti a zenekar Bandcamp-oldalán is ITT.

A King Furia 2018. október 18-tól egy Európa-turnén vesz részt az Omega Diatribe és a Pennhurst társaként. Ausztria, Szlovákia és Csehország mellett Lengyelországban is bemutatkoznak. A tizenegy állomásos turné Total Metal Over Europe Trinity néven fut.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5714308913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása