Rozsdagyár

SEAR BLISS - Kéziratok és koncertek

2018. október 24. - Kovenant

sear_bliss_bandpicture_5_1.JPG

Az idei jubileumi évet, mely hosszú idő után új albumot is hozott (lemezkritika ITT), a Sear Bliss szeretné méltóképpen lezárni. Ebből az alkalomból egy játékra hívják mindazokat, akik nem félnek attól, hogy olyasmit csináljanak, amire talán már évtizedek óta nem volt alkalmuk.

A "Letters From The Edge" fizikai kiadásához elkészült egy tesztpéldány a digipak CD-ből, amely eredetileg azt a célt szolgálta, hogy a borító méreteit és színhelyességét lehessen ellenőrizni vele. Tehát ez az új Sear Bliss-lemez prototípusa, amelyből garantáltan nem készül több. A zenekar más hasonló relikviák mellett ezt a kézzel készült digipak CD-t ajánlja fel azoknak, akik velünk tartanak egy kis időutazásra.

A kilencvenes évek undergroundjának fontos része volt a levelezés, és ugyan régóta nem divat az ilyesmi, az idei jubileum kapcsán most ezt a hagyományt szeretnénk feleleveníteni. Annyit kérünk tőletek, hogy küldjétek el nekünk hagyományos levélben, tehát papíron, kézzel megírva a saját történeteteket a Sear Blissről. Szólhat arról, mikor és hogyan ismertétek meg a Sear Bliss zenéjét, de lehet akár egy a zenekarhoz köthető érdekes vagy vicces sztori az elmúlt huszonöt évből, nincs semmilyen megkötés.

A levélírók között a következő ajándékokat sorsoljuk ki:

- A Letters from the Edge 1 példányban elkészült prototípus CD-je

- 1 db a nyertes elképzelései alapján megtervezett egyedi Sear Bliss-póló

- 1 db Letters from the Edge borítófestmény reprodukció, bekeretezve, 50x70 cm méretben

- 2 db a Letters from the Edge borítójának bekeretezett tesztnyomataiból, 40 x 60 cm

- 3 db szabadon választott Sear Bliss-póló a The Merch kínálatából

- 4 db belépő a Sear Bliss bármelyik koncertjére 2019-ben

- 6 db egyedi Sear Bliss-gitárpengető

Emellett minden levélírónak válaszolunk majd, szintén hagyományos, kézzel írt formában.

A leveleket az alábbi címre várjuk 2018. december 22-ig: Sear Bliss, 9701 Szombathely, Pf. 270.

A Sear Bliss lemezbemutatóval egybekötött 25 éves jubileumi koncertje október 27-én, azaz most szombaton lesz a Dürer Kertben, ahol egy speciális dupla koncerten az új album anyaga mellett minden eddig megjelent lemezt felidéz a zenekar. A The Haunting-korszak dalaiban az akkori felállás tagjai is színpadra lépnek, az este különleges vendégzenekara az Age Of Agony lesz. A koncertre elővételes jegyek október 26-ig vásárolhatók a Tixa.hu hálózatában, valamint a Dürer Kertben, a CDPincében, a Hammer Zenebarlangban, a Headbangerben, és a Popshop.hu áruházában. Akik addig is szeretnének olvasni azokról az időkről, azoknak kifejezetten ajánljuk a Sear Bliss Facebook-oldalán rendszeresen frissített múltidéző sorozatot.

Szintén örömteli hír, hogy a "Letters From The Edge" a Hammer Musicnak köszönhetően most már országosan is megvásárolható a legtöbb lemezboltban, valamint a Media Markt Magyarország, a Libri Könyvesboltok és a Líra Könyv hálózatában és a Metalshop.hu webáruházában. Természetesen a hátralévő két idei koncertre is visz magával a csapat néhány példányt. A jubileumi koncert után idén utoljára november 10-én, Szombathelyen lesz látható élőben a zenekar, ahol néhány olyan dal is felbukkan majd, melyeket a jubileumi koncerten idő hiányában nem tudtak eljátszani. Ugyanakkor a jövő évre már most sok meghívásuk van, és a brigád reméli, hogy számos olyan helyre eljutnak a közeljövőben, ahová eddig nem volt alkalmuk.

pic_01_manuscripts_cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8214320039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása