Rozsdagyár

OMEGA DIATRIBE - Kisfilm az európai turnéról

2018. november 12. - Felicium
omega_diatribe_live_2018_1.jpg
A budapesti extrém groove metal csapat ezúttal közép Európába vitte a hírét az idén megjelent harmadik lemezüknek, ami "Trinity" címre hallgat és nem kisebb produceri név párosul a koronghoz, mint Tue Madsen, aki olyan zenekarokkal dolgozott, mint a Meshuggah, a The Haunted, A Suicide Silence, vagy éppen a Sick Of It All.
A 17 állomásos turné olyan országokban zajlott, mint Csehország, Lengyelország, Ausztria, Szlovákia, Románia és Magyarország. A csapat többnyire a Cadaveres zenekarral járta az országot, a külföldi állomásokon pedig a Pennhurst és King Furia kísérte őket.

Gergő az alábbiakat mesélte:
"Hatalmas élmény volt ilyen hosszú ideig folyamatosan úton lenni és megtapasztalni azt, hogy milyen mikor 11 napig mindennap koncert van. El tudnánk viselni ezt az életformát huzamosabb ideig is! (nevet) Emellett nagyon jó barátainkra leltünk mind a Cadaveres, mind a Pennhurst mind pedig a King Furia társaságában is, ami külön öröm, hogy olyan arcokkal lehettünk úton, akikkel kölcsönös a szimpátia."
Továbbá Ákos tette hozzá:
"Rengeteg olyan dolog van, amit legközelebb biztosan másképp fogunk csinálni, de lényegében jól éreztük magunkat és szereztünk pár új rajongót, ami külön öröm számunkra. Amit még kiemelnék, hogy a hangosítás és az ellátás a legkisebb klubokban is kiváló volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2214367259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása