Rozsdagyár

UKK&ROLL 2019 - Csapj le a legolcsóbb bérletekre!

2018. december 23. - Felicium

ukkjegy2019.jpg

2019-ben immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Ukk & Roll Fesztivál a Sümeg melletti Ukkon. A szervezőknek ismét sikerült ütős programot összehozni, hiszen a P.Mobil 50 éves jubileumi koncertje mellett olyan neveket találunk a fellépők között mint a Szekeres/Barbaró duó a Junkies Maratonnal,  az Orfeus, a V2 Riders Band, a Helo Zep!, a Burnout, a Stula Rock, a Zorall, a Rudán Joe Band, a Rómeó Vérzik, az AWS, a Depresszió, a Samas, a Subcortic, az Üzemi Terület, a Continoom, a Pair O'Dice, az Amberjack, a Hátsó Ajtó. a Halor, a Crome RT., a Rocken Dogs, a Tűzmadár, a Tunyogi Péter Emlékzenekar, az ÉD/ÁSZ, a Disco Express, a Rammstein Show by Feuer Frei, az Antal és a Deresedő Wild Gerlicék.

A jegyelővét tehát elindult, és a leggyorsabbak a Korai Madár bérletet mindösszesen 6000 forintért tudják megvásárolni. Aki erről lemarad, az se szomorkodjon, hiszen március 30-ig is csak 7500 forintot kell majd a 3+1 napos bérletért fizetni.

A vásárlásért katt ide: https://jegy.rock1.hu/ukkandroll-2019
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/268938050322348/
A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/RockandRollCamp/

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9614509524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása