Rozsdagyár

LEPONEXX - Klippremier: Húsdaráló

2019. március 14. - Kovenant

leponexx.jpg

A 2017-ben megalakult köröstarcsai Leponexx új kislemezdallal és a hozzá készített klippel jelentkezett. Köszöntünk mindenkit a Húsdarálóban!

A Leponexx így mutatta be a kezdeteket az azóta megtett utat:

A banda szobazenélésből indult és nem voltak komoly tervek. A zenekar ténylegesen erősnek és komolynak mondható felállása 2017 januárjára állt össze. Ekkor kezdett a csapat komolyabban gondolkozni erről az egészről és ezt lehet tekinteni a tényleges kezdetnek. Ez év nyarán fel is vettük az első kislemezünket, a "Brutális majálist", aminek köszönhetően a békés megyei undergroundban elég népszerűek lettünk a fiatalok és idősebbek körében is (főleg az erős Akelás behatásaink miatt, amit igazából próbálunk levetkőzni). 2018 koncertezéssel és tervezéssel telt, majd idén kezdtünk bele az új anyagok kidolgozásába, aminek az első eredménye az új dal/első klip, a Húsdaráló. Jelenleg itt tartunk. 

A zenekar jelenlegi felállása:

Szabó 'Csutka' László - ének
Bokor 'Kampó' Sándor - szólógitár
Tóth 'PD' Péter - Dob
Bede 'Medve' Attila - Basszusgitár
Zolnai "Törpi' Kata - gitár
Kovács "Hasselhoff" Dávid - gitár/vokál 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr314687940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása