Rozsdagyár

LIES OF THE MACHINE - Klippremier: Feast Of Children

2019. március 14. - Kovenant

lies_of_the_machine_1.jpg

Megérkezett a budapesti gőzbetyárok, a Lies Of The Machine első videoklipje, mely a készülő második nagylemezük Feast Of Children című dalára forgott.

A csapat frontembere így mutatta be a csapatot:

Egy csapat félőrült gőzbetyár a színpadon, akik nagyon fura zenei alapokat és ötleteket ötvöznek keményebb rockzenével, és mind e köré egy sötét, cirkuszi miliőt húznak. A LOTM azzal a kimondott céllal alakult, hogy egy olyan performanszt hozzon létre, amelyben a nézők - ha csak egy rövid időre is - elfelejthetik a világ gondját, és egy másik, kalanddal, misztikummal, és mágiával átitatott helyen találhatják magukat.

2016-ban jelentettük meg első nagylemezünket, a "Freakshow!" albumot, mely nagyon pozitív fogadtatást kapott mind hazai, mind nemzetközi vizeken, eljuttatva steampunk csapatunk zenéjét Kanadától Japánig mindenhova. Gőzbetyár társulatunk 2014 eleje óta aktívan pörög a zenei életben, megfordult a nagyobb hazai városokban, gyakran látott fellépői az ország darkosabb világának. Jelenleg gőzerővel folynak munkálataink a második nagylemezükön, melynek előfutára, a Feast Of Children című dalunk videoklipjét most ti is megtekinthetitek.

A Lies Of The Machine felállása:

Dauda Judit - tiszta ének 
Gubicza Klára - szintetizátor 
Sarafutgyinov Borisz - gitár
Somodi Dániel - basszusgitár
Hajdú "Fadó" Farkas - dob
Buza "Don" Balázs - ének, általános frontemberkedés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8014687922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása