Rozsdagyár

VR - Friss klip a készülő második nagylemezről

2019. március 23. - Felicium

unnamed_4_1.jpg

Közel két év telt el a VR zenekar legutóbbi lemeze óta, de Renátó és a fiúk azóta sem tétlenkedtek: készült az új album, külföldi meghívásoknak is eleget tettek, de hazai pályán is felléptek több helyen.

Vörös Renátó első szólólemeze 2017-ben jelent meg, tavaszköszöntőként pedig elkészült az új lemez előfutára, amelyhez a klip sokkal rockosabb hangzás- és látványvilágot kapott, mint az előző kislemez, ehhez mérten elég zúzósra sikeredett. A videóban feltűnik Virág András, világ- és Europa bajnoki érmes karatés, aki legprofibb technikáit mutatja be, de végigkövethetjük 12 élő koncert hangulatát is.

Természetesen az új dalokat élőben is megismerheti a közönség, legközelebb április 13-án, a Robot Klubban találkozhatunk a VR Zenekarral (facebook esemény).

Vörös Renátó nevét talán nem kell bemutatni azoknak, akik jártasak a cinematográfia világában, hiszen évek óta adja a nevét és tehetségét zenei videókhoz, ismeretterjesztő és természetfilmekhez és egyéb, filmes projektekhez alkotóként, rendezőként, művészeti vezetőként. Dolgozott többek között a Republic-kal is, legutóbbi közös munkájuk már aranylemez. Néhány éve szólóénekesként is megismerhette a közönség. 

VR zenekar
Ének, bass: Vörös Renátó
Ének, gitár: Győri Levente
Vokál, dob: Józsa Balázs

https://www.facebook.com/vrzenekar/
Fotó: Kiss Gergő

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4114698722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása