Rozsdagyár

RAMMSTEIN - Klippremier: Deutschland

2019. március 28. - Kovenant

rammstein_2019_promo_pic.jpg

Idén tavaszra ígéri új stúdióalbumát a német indusztriális metal banda, a Rammstein. A korongot öt új videoklippel tervezik felvezetni, melynek első darabja a Deutschland című tétel. Már a klip előzetese is konkrét botrányt okozott és rendesen ki is csapta a biztosítékot, mivel az éppen az akasztófa alatt álló és kivégzésükre váró zenekari tagok a II. világháborús német koncentrációs táborok foglyainak egyenruháját viselték. 

Richard Kruspe gitáros szerint az új lemezükön a zene iránti szeretetüket és a kezdeti évek lendületét akarták újra visszahozni és ez szerinte sikerült is, mert nagyon elégedett a végeredménnyel. Az együttes tagjai figyeltek egymásra, meghallgatták egymás ötleteit és igazi csapatként sikerült együtt dolgozniuk. Az új klip pedig hozza a szokásos formát: sokkoló, de egyben mélyen elgondolkodtató is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4514725095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kútmester 2019.03.28. 22:18:53

Jó lett! Ha a többi szám is ilyen vagy ennél jobb akkor szuper lesz a cucc.
süti beállítások módosítása