Rozsdagyár

OSSIAN - Dalpremier: Ez jár nekem

2019. március 29. - Kovenant

ossian_2019_3.jpg

Április 5-én jelenik meg "Reményhozó" címmel az Ossian új albuma a Hammer Records gondozásában, melyről most a nyitó tétel, az Ez jár nekem hallgatható meg. Bónuszként a limitált kiadáson helyet fog kapni a tavalyi Barba Negrás, jubileumi 60/30/20 koncert felvétele is 2CD + DVD formátumban. Az élő anyagról most az Acélszív is megtekinthető. 

A "Reményhozó" az előrendelések alapján már hetekkel a megjelenés előtt aranylemez lett, valamint elfogyott a limitált box kiadás 60%-a is, és a rajongói lelkesedésnek és támogatásnak hála, a korong biztos úton halad a platina státusz felé. Az éves turné május 1-jén, Dunaföldváron startol, melynek kiemelt budapesti lemezbemutató állomása szeptember 14-én a budapesti Barba Negra Trackben lesz. Ezen az eseményen egy különleges vendég, a lengyel Crystal Viper lesz a zenekar vendége, akik - mint köztudottan Ossian-rajongók - a tavaly szeptemberben megjelent "Egyek vagyunk" című Ossian tribute-albumon is szerepeltek - külföldi előadóként egyedül - az Ítéletnap című dallal (a lemezkritikánk erről ITT olvasható).

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr10014726411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása