Rozsdagyár

THE TUMOR CALLED MARLA - Ötéves születésnapi koncert

2019. április 03. - Kovenant

the_tumor_called_marla_2019.JPG

Budapest modern metal szextettje ötödik születésnapját ünnepli a Dürer Kertben április 13-án szombaton a Dystopia, a Tiansen és a Waiting For Violet társaságában.

Ahogyan az elmúlt évek alatt is tapasztalható volt, a The Tumor Called Marla célja egy olyan korlátok nélküli fúziós produkció létrehozása, melyben a zenei spektrum minden eleme a megfelelő arányokban megtalálható. A feszes modern metal alapokra egy női-férfi duó adja a vokális kontrasztot, melyet egy elvont pszichedelikus atmoszféra leng körül.

A zenekar ötéves pályafutása alatt egy kislemezzel ("Trance" EP, 2015, Imminence Records) és egy díjnyertes nagylemezzel ("Limbo City", 2018, Edge Records - a kritikánk ITT olvasható) büszkélkedhet (az év debütáló albuma – HangSúly Metal Awards 2018). A csapat megfordult már Budapest legtöbb klubjában, két fesztiválon, tavaly ősszel pedig sikerrel zárták első országos turnéjukat. A születésnapi koncert után elkezdik következő nagylemezük munkálatait, melynek első előfutára egy - egyelőre nagy titkok övezte - videoklip formájában fog napvilágot látni valamikor a tavasz végén.

Jegyek ITT kaphatóak, a koncert Facebook-eseményét pedig ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3814735823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása