Rozsdagyár

FIVE FINGER DEATH PUNCH - Jótékonysági country-rock dal az amerikai egyenruhások megsegítésére

2019. április 15. - Kovenant

coop.jpg

Az amerikai hard rock együttes, a Báthory Zoltán gitáros vezette Five Finger Death Punch feldolgozás-klipet készített a Blue On Black című számra több világsztár közreműködésével, hogy támogassa Gary Sinise amerikai színész alapítványát.

A Blue On Black című nótát eredetileg Kenny Wayne Shepherd blues-gitáros és énekes vette fel: természetesen ő is közreműködik a dalban Brian May Queen-gitáros és Brantley Gilbert country-előadó mellett. Az együttműködésből származó összes bevétel pedig a Gary Sinise amerikai színész által alapított és vezetett alapítvány támogatására megy. A The Gary Sinise Foundation célja, hogy a vészhelyzetben elsőként segítséget nyújtó összes egyesült államokbeli alkalmazott (rendőrök, katonák, tűzoltók, mentősök és a legkülönbözőbb állami és önkormányzati egyenruhás szervezetek) és családtagjaik részére anyagi és lelki támogatást nyújtson.

Báthory Zoltán az alábbiakat mondta el a dalra történő felkérés kapcsán:

A helyszínre elsőként segítséget nyújtani érkezők fontosságának tudatosítása a társadalomban egy olyan ügy, mely mindig is nagyon közel állt a szívünkhöz. Ezek a bátor férfiak és nők minden reggel úgy távoznak az otthonukból, hogy fogalmuk sincs, látja-e őket még egyszer a családjuk. De mégis megteszik ezt, ráadásul tudatos döntésük eredményeképpen. Ennek tiszteletére meghívtuk néhány barátunkat a country, a blues és a klasszikus rockzene területéről, akik egyben e stílusok legnagyobb neveinek is számítanak és együtt ünnepeltük meg a hősöket és az általuk végzett fantasztikus munkát. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9914765110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása