Rozsdagyár

MOBY DICK - Klippremier: Terápia

2019. április 16. - Kovenant

mobydick_2019_promo_1.jpg

Április 19-én érkezik a Moby Dick tizenegyedik stúdióalbuma "Terápia" címmel, melyről most a címadó tétel korhatáros klipje tekinthető meg a hajtás után. Az album borítójának témáját maga a készítője, Havancsák Gyula elevenítette meg. A "Terápia" dalszövegeit a hagyományokhoz híven Pusztai Zoltán írta, az újabb nóta zenéjét pedig Smici szerezte.

Smici így mesélt az új klipről:

Erre a dalra eredetileg egy teljesen másfajta klipet terveztünk, de a borítót készítő Havancsák Gyula előállt egy 20 másodperces részlettel és látva az eredményt, kivétel nélkül rácsodálkoztunk, mert úgy tudjuk, mindössze egy telefon és tablet segítségével hozta létre. Annyira egyedi, merész és kreatív volt a Gyula által létrehozott képi világ, hogy más dalra, szövegre ezt nem lehetett átültetni. A videó témáját a lemezcím és az album borító grafikája adta. Így végül maradt a Terápia, a forgatási terveinkkel kapcsolatban meg úgy döntöttünk, új koncepciót keresünk és más dalt választunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9014768094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása