Rozsdagyár

MEGADETH - Gégerákkal diagnosztizálták Dave Mustaine-t

2019. június 17. - Kovenant

megadeth-2019-smr.jpg

Az amerikai thrash metal legenda, a Megadeth hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a hírt a csapat frontembere, Dave Mustaine, hogy orvosai gégerákkal diagnosztizálták. A kezelés máris elkezdődött, de az együttes értelemszerűen kénytelen lemondani az idei fellépései nagy részét (a szenzációsan sikerült előző albumuk kritikája ITT olvasható).

A részletek az alábbi Facebook-közleményben olvashatók:

Sajnos gégerákkal diagnosztizáltak. Ez egyértelműen olyan dolog, melyet nagyon komolyan kell venni és azonnal orvosolni kell, de életem során már számos akadállyal szembesültem. Szorosan együttműködöm az orvosaimmal és ők máris kidolgoztak egy olyan kezelési tervet, melynek véleményük szerint 90%-os gyógyulási esélye van. A kezelés már el is kezdődött. 

Sajnos ez azzal jár, hogy az idei fellépéseink legtöbbjét le kell mondanunk. A 2019-es Megacruise megvalósul és a zenekar valamilyen formában részt is fog rajta venni. Minden friss információt azonnal közölni is fogunk a www.megadeth.com honlapunkon. A Megadeth a gyógyulásomat követően vissza fog térni a koncertezéshez. 

Eközben Kiko, David, Dirk és én a stúdióban dolgozunk a "Dystopia" album folytatásán. Alig várom, hogy hallhassátok a végeredményt. 

Nagyon hálás vagyok az egész csapatnak - a családomnak, a zenekar tagjainak, az orvosoknak és mindenkinek. 

Minden vonatkozó információt közre fogunk adni a jövőben. 

Hamarosan találkozunk! 

Dave Mustaine

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2214898938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása