Rozsdagyár

NOMAD - Klippremier: Van pár kilométer

2019. június 19. - Felicium

unnamed_2_2.png

Június 18-án, kedden este debütált a zenekar youtube csatornáján az új Nomad klip, mely a ’Van pár kilométer’ című szerzeményre készült. A videó Juhász Marcell énekes útját kíséri végig, ahogy hazalátogat nagymamájához, egy gitár és megpakolt hátizsák társaságában. Végigkövethetjük, ahogy stoppal próbál eljutni a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mucsonyba, ahol valójában felnőtt Marcell.

A daleredetileg az "Új Remény" című stúdióalbumon szerepelt, melynek lemezbemutató körútjának fénypontja a június 19-én, szerdán tartandó budapesti rendkívüli koncert lesz, a Barba Negra Track-ben. A koncert érdekessége, hogy a zenekar egy szavazást indított a facebook oldalán, hogy mely dalok szerepeljenek az aznapi tracklistben. Az est bemelegítéséről a miskolci Z!Enemi és a szeghalmi Mudfield zenekarok gondoskodnak. További különlegessége a szerdai koncertnek, hogy az egyébként is jó kapcsolatot ápoló Nomad és Mudfield zenekarok feldolgoznak egymástól egy-egy dalt, mely az M2 Petőfi TV érdeklődését is felkeltette, akik élőben be is jelentkeznek a koncertről. A turné még nem ért véget, nagy erőkkel készül a Nomad a nyári fesztiválszezonra, hiszen a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató által meghívást kaptak a VOLT, a Campus, a Sziget és a Strandfesztiválokra. Amellett, hogy a Nagy-Szín-Pad nyolcas döntőjébe jutott a Nomad, "remény hídjai" című dalukkal február közepén vezették Petőfi Rádió TOP 40-es listáját, illetve ezzel szerzeménnyel indultak DAL 2019-es évadában és be is kerültek a legjobb 18 közé.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5514901698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása