Rozsdagyár

LEANDER - 10 éves jubileumi koncert

2019. augusztus 19. Barba Negra Track

2019. június 27. - Felicium

unnamed_6_1.jpg

2009. augusztus 19-én jelent meg a "Csak Te" című dal/videó, Leander első átütő saját szerzeménye, melynek felvételén minden hangszeren ő hallható. A premier napra pontos tizedik évfordulóján, Köteles Leander nagyszabású koncertet ad a budapesti Barba Negra Track nagyszínpadán, ahol a Leander / Leander Rising / Leander Kills formációkkal kiadott 5 stúdióalbum legnagyobb sikerei csendülnek fel.

Egy Facebook szavazás keretében a rajongók dönthetik el, hogy melyik albumról mely dalok kerüljenek bele a programba: ITT!

A jubileum alkalmából Leander elkészítette a Csak Te új verzióját, hogy megmutassa 2019-ben hogyan szól a klasszikus dal:

Augusztus 19-én a Leander Kills mellett természetesen színpadra lép majd Leander pop/rock zenekara az Amigod is, hogy legnagyobb slágereivel (Hősöd, Love Story, Rómeó, Szeress reám stb.) kedveskedjen a rajongóknak.

unnamed_7_1.jpg

A koncert külön érdekessége még, hogy Leander Csak Te előtti zenekara a Babylon is készül egy kis meglepetéssel a rajongók számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3514914262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása