Rozsdagyár

SLAYER - Új album, díszdobozos kiadás vagy film jelenik meg ősszel?

2019. július 01. - Kovenant

slayer_promo_pic.jpg

Minden idők egyik legnagyobb metalbandája, az amerikai thrashlegenda Slayer lassan befejezi búcsúturnéját (bár nem lepődnénk meg, ha egy kicsit kitolnák koncertügyileg az elköszönést, mert bármikor bejöhet egy vissza nem utasítható fesztiválfellépés), mindenesetre egyértelmű, hogy a lassan negyvenéves zenekar lezárja pályafutását. Vagy mégsem?

Rejtélyes, mindösszesen egyperces promó videoklip jelent meg a Slayer hivatalos Facebook-oldalán, illetve küldte körbe hírlevélben kiadójuk, a Nuclear Blast. Leginkább egy film beharangozójára hasonlít a rövid anyag, de a végén igencsak meglepő módon valamiféle bosszúra szomjas szörnyként kerül megemlítésre a banda. Szóval eléggé nagy az esély rá, hogy valamiféle utolsó megmozdulásra még számíthatunk a veteránoktól.

Ez leginkább egy végső stúdióalbum lehet (előző anyagukról ITT írtunk kritikát), de szó lehet még egy ritkaságokat, koncertfelvételeket is tartalmazó díszdobozos kiadványról vagy éppen a mostanában rendkívül divatos rockzenei filmről is. Ha a norvég black metal színtér születéséből sikerült Hollywoodnak filmet forgatnia, akkor a Slayernek is bérelt helye lesz a filmtörténelemben.

Szóval, valami történni fog idén ősszel a Slayer háza táján, ennek mindenképpen örülünk, a fejleményekről pedig be fogunk számolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8614920984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása