Rozsdagyár

DENNER'S INFERNO - Klippremier: Fountain Of Grace

2019. szeptember 05. - Kovenant

denner_s_inferno.jpg

Minden idők egyik legkirályabb riffgyárosa, a Mercyful Fate és a King Diamond soraiból ismert dán gitáros, Michael Denner új projektbe fogott. 2016-ban Hank Shermannel, a Mercyful Fate másik bárdistájával fogott össze és Denner/Shermann néven hoztak ki egy korrekt albumot "Masters Of Evil" címmel (lemezkritikánk ITT olvasható), de anyabandája hosszú idő után történő újjáéledéséből most kimarad.

Denner's Inferno néven indított új zenekarához az amerikai énekes, Chandrel Mogel (Outloud, Punky Meadows, Radio Exile), Flemming Muus basszusgitáros (Trickback, Joytown) és a Mercyful Fate újabb kori dobosa, Bjarne T. Holm csatlakozott. November 15-én pedig a Mighty Music"In Amber" címmel meg is jelenti bemutatkozó korongjukat, melyről most a Fountain Of Grace című nóta klipje tekinthető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1315041658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása