Rozsdagyár

ACID VICTORIA - Hallgass bele a novemberi albumba!

2019. október 20. - Felicium

promo3_fb.jpg

Mai nap egy rövid teaser videóval jelentkezett a budapesti rock trió, az Acid Victoria, akik az EDGE/Hammer Records gondozásában jelentetik meg első lemezüket, ami november 15-én lát napvilágot 12 teljes értékű dallal. Az első koncertre sem kell túl sokat várni, ugyanis már aznap színpadra viszik a teljes albumot és természetesen ott helyszínen kapható is lesz a korong (lemezbemutató). A csapat első kislemezéről, a "Massive Ejaculation"-ről ITT írtunk. A friss videó segítségével betekintést kapunk az albumon megjelenő dalokba és persze nem ők lettek volna ha teljesen komolyan veszik.

Ezzel egyidejűleg a csapat bejelentette legújabb videó-sorozatát, ami Track by Track címmel minden dalról külön résszel jelentkezik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9315239412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása