Rozsdagyár

CHILDREN OF BODOM - Gyakorlatilag megszűnt a jelenlegi felállás

2019. november 01. - Kovenant

children_of_bodom_3.jpg

A finn melo-death brigád, az Alexi Laiho vezette Children Of Bodom bejelentette hivatalos Facebook-oldalán, hogy a tagság háromötöde, azaz Jaska Raatikainen dobos, Henkka T. Blacksmith basszusgitáros és Janne Wirman billentyűs kilépett a csapatból. Ezzel a gitáros/énekes elveszítette a '90-es évek közepe óta mellette dolgozó társait.

A zenekarban így Alexi Laiho mellett egyedül Daniel Freyberg ritmusgitáros maradt, aki még 2016-ban csatlakozott a bandához Roope Latvalát váltva. Az így megszűnő felállás december 15-én tartja utolsó koncertjét Helsinkiben. A Children Of Bodom idén márciusban jelentette meg "Hexed" címmel legfrissebb albumát (kritikánk ITT olvasható), mely ugyan első helyet ért el a finn listán, de nagyobb hullámokat nem kavart a metalszcénában.

Alexi Laiho és Daniel Freyberg a nyilatkozat szerint később jelenti be, hogy hogyan folytatják vagy folytatják-e egyáltalán a Children Of Bodom történetét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr4415277342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása