Rozsdagyár

TEARS OF KALI - Új énekesnő: Karai Anna

2019. november 05. - Felicium

tokmess.jpg

A budapesti modern metal csapat új énekesnővel folytatja ősszel a koncertezést. Csatlakozott a csapathoz Karai Anna, akinek a neve a Guanos Aires és a Lifehack zenekarokból már ismerős a számunkra. Egyike azon kevés, hazánkban ismert énekesnőknek, akik egyszerre használják tiszta énekhangjukat és a screamet is, ami különösen jól illeszkedik majd a Tears of Kali dalaihoz. Egy kis ízelítőt már kaptunk is, ugyanis készült egy vocal cover videó Karai Anna és Rozsár István részvételével a Slave of Anger című dalra, ami az alábbi linken már el is érhető!

Régóta keresek már olyan zenésztársakat, akik ilyen elhivatottak. Ismertem már a kezdetektől a zenekart és tetszett, amit csinálnak. Szokatlan, de izgalmas lesz megosztani a frontot egy másik énekessel, a screamer sráccal. Abszolút magam tudok lenni a már meglévő dalokban is, tetszenek az ének témák és a duett screammel igazán különleges lesz az egész. Nagyon várom már az első koncertet, és kíváncsi vagyok az eddigi közönségem reakcióira is. – Karai Anna

A zenekar az új felállással november 15-én mutatkozik be a Dürer Kertben, az eseményt az alábbi linken találjátok meg: ITT!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5115288082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása