Rozsdagyár

BEYOND - Klippremier: Írj egy levelet az égbe

2019. november 29. - Kovenant

beyond.jpg

Friss hírt és egy, az eddigiektől eltérő videót kaptunk a hazai underground egyik igen régi - idén már 34 éves - képviselőjétől, azaz a Beyond zenekartól. 

Nagy eséllyel dallamos thrash metalra vált a Beyond. Az új lemez dalai ugyan elkészültek, de énekszekcióját újra felvesszük. A váltás oka hangszál probléma. Para, a Beyond énekese vagy abbahagyja az éneklést vagy lazább énekre tér át. Most ezzel a klippel szeretnénk tesztelni, mi lenne, ha váltanánk. Itt az első szám, azaz az Írj egy levelet az égbe. A Beyond igen ősi múltra tekint vissza, hiszen 1985 óta létezünk. Az underground világ alatti világnak zenélünk. Örökös célunk, hogy kitörjünk ebből a mélységből és többen is meghallgassák zenénket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1515330850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása