Rozsdagyár

AGENT STEEL - Dupla dalpremier a szomorú sorsú kultbandától

2019. december 15. - Kovenant

agent_steel.jpg

A hajdan szebb napokat látott amerikai power/speed/thrash metal alapbanda, az Agent Steel idén ismét újjáalakult, ezúttal John Cyriis eredeti énekes vezetésével. Ez az év azonban katasztrofálisnak bizonyult a csapat számára, mert előbb adtak egy botrányba fúlt visszatérő koncertet a Keep It True fesztiválon, melyet követően az egész tagság lecserélődött az UFO-hívő és az évtizedek során különböző álnevek alatt élő frontember körül. 

A zenekar leszerződött a Dissonance Productions kiadóhoz és elméletileg októberre már meg kellett volna jelennie a "No Other Godz Before Me" című albumnak. Most kijött két egész egyszerűen minősíthetetlen színvonalú dal az anyagról, melynek megjelenése már 2020 első negyedévére tolódott. Szerintünk ezt nem kellene erőltetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3315353164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása