Rozsdagyár

EMMA UNDRESSED - Klippremier: Felhő

2019. december 17. - Kovenant

emma_undressed_2.jpg

Új klippel jelentkezett a debreceni modern metal csapat, az Emma Undressed. Ez egyben az új énekesnő, Tordai Emese második dala is a zenekarral. 

A dal a céljaink eléréséről, a korlátaink legyőzéséről szól. Egyre többször szembesülök azzal, hogy valaki mindig csak panaszkodik és siránkozik, miközben szinte semmit sem tesz, hogy javítson a helyzetén. Amikor pedig az ember tanácsot ad vagy próbál segíteni, akkor meg jönnek a kifogások és a nagy megmagyarázások, hogy az úgy miért nem jó. Szerintem lehet ölbe tett kézzel várni, hogy jobb legyen, vagy lehet tenni érte, és ha az ember igazán akarja, akkor előbb-utóbb eléri, amit szeretne.

Ez amúgy a második klipes dal a közelgő új lemezünkről, ami a "Léleklakat" címet viseli, egyben Mesi második dala is a zenekarral (augusztusban jelent meg az Engedd el). Jövő év elején pedig jön a harmadik klip is, aztán meglátjuk, hogy a többi dalt is egyesével tesszük-e közzé, vagy egyben az egész albumot.

A dal felvétele és keverése saját munka a BearSound fantázianévre keresztelt házi stúdióm keretében, a klipet pedig a Rózsa Produktum készítette, ahogy az Engedd elt és több más klipünket is. A forgatásra november végén a debreceni Dance Universe tánciskola egyik tánctermében került sor, egy héttel a zenekar 5. születésnapi koncertje előtt, így felfogható ez a klip egy kis utólagos születésnapi ajándéknak is tőlünk. Egy kevés ötletelés után arra jutottunk a zenekarral, hogy igyekszünk egyszerűre venni az egészet, és ha már a címe Felhő, akkor olyan környezetet teremtünk, mintha egy felhőben zenélnénk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6615356550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása