Rozsdagyár

PERISCOPE - Klippremier: Mindenki idegen

2020. január 19. - Kovenant

periscope.jpg

A Periscope négy kislemez után hamarosan újra hosszabb anyaggal jelentkezik. A "IV" címet viselő EP megjelenését egy vadonatúj kisfilmmel harangozták be, mely a YouTube-csatornájukon a minap debütált. A Mindenki idegen című, pörgős, erőteljes dalra készült videót a próbatermükben rögzítette a csapat, rajtuk kívül pedig néhány lelkes barátjuk is arcát adta a dologhoz a siker érdekében.


Elmondásuk szerint egy rövid, velős, mégis nagyon vegyes anyagra számíthatunk, amely bár tükrözi azt a hangzás- és szövegvilágot, melyet eddig is megszokhattunk tőlük, mégis eléggé változatos lett. A Mindenki idegent egyébként élőben már hallhatták a leglelkesebb rajongók, december 20-án ugyanis otthon, Nyíregyházán már megtartották a lemezbemutató bulit. Az érdeklődő budapestieknek sem kell már sokat várniuk, tavasszal ugyanis a Robotban játszanak a srácok, a részletekkel pedig hamarosan jelentkeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr10015416958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása