Rozsdagyár

PHRENIA - Klippremier: You Belong Here

2020. január 29. - Felicium

dsc02481.jpg

Friss videoklipes dallal jelentkezett a modern rock/metalban utazó Phrenia, akik az idei évre a koncertezés mellé egy vadonatúj lemezt is terveznek.

Már tavaly megkezdtük a számok írását és úgy gondoltuk, szeretnénk előre megmutatni néhány dalt az új korongról, ami közül az egyik a “You Belong Here”, amit már a demók felvételekor nagyon megszerettünk. Nem titok, hogy készülünk még néhány meglepetéssel ebben az évben, de mindent a maga idejében.

A “You Belong Here” egy lendületes kezdéssel indító dal, ami a metalos hangzás mellett - tőlünk megszokottan - egy csomó elektronikus elemet hoz magával, nem csak billentyűk, hanem dob terén is. Kísérletezgettünk, hogy mennyire tudjuk a két műfajt úgy összemosni, hogy még felismerhetőek maradjanak - barátságos énekek, de mégis masszív scream részek. Talán sokaknak ismerős az az érzés, amikor nem teljesen tudtak önmaguk lenni, úgy érezték idegenek, elnyomottak ebben a világban. Túl könnyű ilyenkor feladni, pedig sokszor néhány jó szó és megértés csak az, amire szükségünk van ahhoz, hogy leszakítsuk magunkról a láncokat. Ezt a kitörni vágyó érzést próbáltuk visszaadni a “You Belong Here”-ben.

    A bejegyzés trackback címe:

    https://rozsdagyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3615435766

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Nincsenek hozzászólások.
    süti beállítások módosítása